Compleet verzorgd

Compleet is echt compleet bij De Binnenhof. Met diverse arrangementen - van voordelig tot luxe - weet je vooraf wat je feest of bijeenkomst gaat kosten. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Wil je entertainment bijboeken, zoals een dj of live muziek? Ook dat regelen we voor je.

Bekijk onze arrangementen

De juiste sfeer voor elke bijeenkomst

Het is vooral de sfeer die de uitstraling van een bijeenkomst bepaalt. Feestelijk voor een bruiloft of een receptie. Zakelijk voor een meeting van het bedrijf. Of ongedwongen voor elke andere feestelijke gelegenheid. Bij Partycentrum De Binnenhof creëren we precies die sfeer die je voor ogen hebt.

De sfeer voor bruiloften en recepties

Het is een dag waar lang naar is uitgekeken. Is het dan niet logisch dat je gasten meteen bij binnenkomst al het idee hebben dat hier ‘iets’ gaat gebeuren? Dat is de indruk die je bij partycentrum De Binnenhof krijgt. Juist voor een bruiloft of een receptie maken we er iets bijzonders van. Je bent vanaf het eerste moment in de stemming: door de combinatie van entourage, inrichting en bediening.

Trouwfeest

Receptie

Jubileumfeest

De sfeer voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten

Natuurlijk is de ambiance van belang voor een bijeenkomst van de zaak. Die moet inspirerend zijn, zonder af te leiden van waar het echt om gaat. Bij partycentrum De Binnenhof merk je dat vergaderingen, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten meer rendement opleveren. We zijn een ongedwongen, informele locatie die de toon zet voor een plezierige bijeenkomst. Eén waar medewerkers zich thuis voelen, even weg van de zaak.

Vergadering

Bedrijfsborrel

Zakelijke bijeenkomsten

De sfeer voor 1001 andere feesten

Verjaardagen, jubilea, themafeesten of welk feest je ook in gedachten hebt: kies voor een locatie die verwachtingen creëert bij je gasten. Wie eenmaal bij partycentrum De Binnenhof naar binnen stapt, is er even helemaal uit. Je ervaart meteen de Westlandse gezelligheid, het gevoel dat hier alles mag en niets hoeft. Gastvrijheid die net even een stap verder gaat, en die de basis is voor elke feestelijke gelegenheid die er maar is in het leven!

Themafeest

Babyborrel

Brunchbuffet

 

Maar dat is nog niet alles...

Vieren, bespreken of herdenken? Voor alles hebben we wel een passende oplossing.

Bekijk alle arrangementen


Graag tot ziens
in