Zó verrassend veel kan er in De Binnenhof!

Op zoek naar dé sfeer- en feestlocatie waar alles mogelijk is? Ontdek partycentrum De Binnenhof in hartje Westland, voor alles wat je wilt bespreken, herdenken of vieren. Bij ons is er altijd een zaalindeling die bij je wensen past. En met een capaciteit vanaf 30 tot zo’n 250 gasten is ‘vol’ niet gauw ‘vol’ in De Binnenhof.

Centrum Naaldwijk, hartje Westland

Plezierig is ook de ligging. Niet alleen omdat Naaldwijk voor al je gasten prima bereikbaar is, maar ook omdat parkeren gratis náást de deur kan. Met diverse arrangementen maken we het je makkelijk. Zo kies je de ene keer voor een super-de-luxe feest en de andere keer voor een budgetvriendelijke oplossing.

Tot in de puntjes

Ontzorgen staat voorop. De Binnenhof staat erom bekend dat alles tot in de puntjes is verzorgd. De culinaire kant bijvoorbeeld, met verse producten uit eigen streek. De bediening, met Westlands personeel dat van aanpakken en uitdelen weet. En de organisatie, want wat je afspreekt komen we ook na. Hoeveel meer redenen heb je nodig om je volgende feest of event te vieren?

 

 

Compleet verzorgd

Compleet is echt compleet bij De Binnenhof. Met diverse arrangementen - van voordelig tot luxe - weet je vooraf wat je feest of bijeenkomst gaat kosten. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Wil je entertainment bijboeken, zoals een dj of live muziek? Ook dat regelen we voor je.

Bekijk onze arrangementen

 

Doe-het-zelf

Zoek je alleen maar zaalruimte en organiseer je de rest liever zelf, zoals de catering, licht en geluid? Ook dan ben je van harte welkom in De Binnenhof. Onze kleine zaal is er ideaal geschikt voor. Je richt de zaal naar je eigen idee in en je hebt er de ruimte tot maximaal 40 personen. Er is eigen sanitair én een eigen ingang. Het enige wat je betaalt is de huur van € 300 (inclusief btw, exclusief € 100 borg) per dag. Vooraf haal je de sleutel op, achteraf lever je de zaal weer schoon op.

Informeer naar beschikbaarheid

 

Evenementenlocatie

Denk je bij partycentrum De Binnenhof alleen maar aan feesten en partijen? Mis. We zijn ook een wat-je-maar-wilt-voor-een-event-locatie. Een plek waar je de ruimte hebt om een beurs of een sportgala te organiseren. Of waar je toneelvoorstelling, netwerkevenement, schoolreünie of goededoelenavond gegarandeerd een succes wordt. Met drie zalen heb je altijd de capaciteit die je nodig hebt.

Neem contact op

 

Kom binnen

 

Je raakt niet uitgekeken...

Hoe mogen we De Binnenhof voor jou inrichten?

Bekijk alle arrangementen


Graag tot ziens
in