Zakelijk

Redenen genoeg om met ‘de zaak’ weer eens een keer bij elkaar te komen. Die meeting met het managementteam bijvoorbeeld, een presentatie van de plannen voor het volledige personeel of een bespreking met alle dealers. Dan is de locatie iets om extra impact mee te bereiken. En ligt het dus voor de hand om het niet in het eigen gebouw de organiseren, maar ergens anders. In partycentrum De Binnenhof in Naaldwijk.

Met onze ligging in hartje Westland zijn we ideaal bereikbaar voor bezoekers van binnen en buiten het Westland. Parkeren kan er gratis naast de deur, op het grote eigen parkeerterrein. En uw zakelijke bijeenkomst krijgt in De Binnenhof exact de ambiance die u voor ogen staat. Zakelijk voor die bespreking van het beleidsplan, feestelijk voor de borrel omdat de targets voor het jaar zijn gehaald. Laat dát maar aan De Binnenhof over!

Vergadering

Een meeting met het managementteam? Een bespreking met alle dealers? Of de laatste hand leggen aan het nieuwe beleidsplan voor uw organisatie? De Binnenhof heeft ideale omstandigheden om vergaderingen meer vaart te geven. Zalen met daglicht, optimale inwendige verzorging en attent personeel bijvoorbeeld. Zo leuk was vergaderen nog nooit!

Arrangementen voor vergadering

Presentatie

Een nieuw product met veel tamtam lanceren? Of de nieuwe koers van de zaak uit de doeken doen? In De Binnenhof krijgen zakelijke presentaties de impact die ze verdienen. De entourage is er ideaal voor. Podia, licht en geluid, grote schermen; hier krijgt uw boodschap de ruimte. Ook in een kleiner gezelschap. Na afloop is het gezellig napraten in de bar. En ook de omlijsting is in creatieve handen, met verrassende ideeën voor een gezonde catering.

Informeer naar de mogelijkheden

Cursus

Op zoek naar een ruimte voor een cursus, bedoeld voor een groter of kleiner gezelschap? De Binnenhof heeft maar liefst drie zalen. Altijd capaciteit op maat dus. Bovendien zorgen we voor een optimale cursusopstelling. Aan de technische faciliteiten ontbreekt het niet: prima (dag)licht en geluid, adequate bediening voor de koffie en de thee en optioneel mogelijkheden voor uw lunch of hapje achteraf.

Informeer naar de mogelijkheden

Bedrijfsborrel

Het héét een bedrijfsborrel. Maar juist de borrel van de zaak wordt er leuker op als je die niet op het bedrijf houdt. Kom naar partycentrum De Binnenhof. Die andere entourage geeft er meteen een andere sfeer aan. En in een van de drie zalen is er meer mogelijk dan u denkt. Verschillende arrangementen van super-de-luxe tot netjes betaalbaar. Muziekje op de achtergrond, hapje erbij. Da’s toch net even inspirerender borrelen om een zakelijk succes of een geslaagde deal te vieren?

Arrangementen voor bedrijfsborrel

Evenementen

Er zijn van die evenementen die u het liefst op een locatie met uitstraling organiseert. Zoals een producttentoonstelling of -demo, een bruidsbeurs of een open dag. Zo’n locatie is partycentrum De Binnenhof. Met drie zalen krijgt elk event de capaciteit die het vraagt. En wij doen de rest. Aan alle faciliteiten om er een succes van te maken is gedacht, van de catering tot en met licht en geluid. En handig toch, een groot - en gratis - parkeerterrein om de hoek?

Informeer naar de mogelijkheden

Private dining

Voor één avond uw eigen restaurant openen? In De Binnenhof kan het. Onze entourage is perfect geschikt voor private dining. Er is altijd een zaal die bij het aantal gasten past. En wat dacht u van een intiem diner in de bar? De Binnenhof inspireert u met chefkoks op bestelling en de aankleding van de ruimte op maat. Vijf gangen of een walking dinner… in De Binnenhof krijg je de smaak wel te pakken.

Informeer naar de mogelijkheden

Receptie

Iets te vieren, en het liefst in de vorm van een receptie? Doe wat iedereen doet: de organisatie overlaten aan partycentrum De Binnenhof. Bij ons vind je altijd een zaal die aan je wensen voldoet. Ook alle faciliteiten om er een geslaagde bijeenkomst van te maken heb je in hartje Naaldwijk paraat. Tot wel 250 bezoekers vinden tegelijkertijd een gastvrije plek. En parkeren kan op het gratis terrein naast het gebouw.

Arrangementen voor receptie


Graag tot ziens
in