Het échte centrum van Naaldwijk!

Valt het je ook op hoe vaak er iets te doen is in De Binnenhof? Niet toevallig natuurlijk. We zijn hét centrum van Naaldwijk als er iets te vieren valt of wat georganiseerd wordt. Sinds de complete metamorfose is partycentrum De Binnenhof een verrassende sfeerlocatie geworden. Eén die ook voor grote gezelschappen de ruimte heeft: tot wel 250 gasten.

De Binnenhof

Partycentrum De Binnenhof is er voor iedereen. Dat stralen we ook uit, horen we regelmatig van bezoekers. Bovendien is er met drie multifunctionele zalen altijd een ruimte die precies bij het doel past. We houden er een laagdrempelige aanpak op na. Een aanpak die praktisch en flexibel is. Perfect georganiseerd, en toch altijd met ruimte om te improviseren als uw wensen op het laatste moment veranderen.

Ook qua ligging hebben we een streepje voor: de Van der Hoevenstraat ligt aan de rand van het gezellige centrum van Naaldwijk. Die locatie is perfect te bereiken. Voor Westlandse gasten is Naaldwijk mooi centraal gelegen, bezoekers van verder weg hebben weinig moeite om er via de snelwegen A4 en A20 te komen. Parkeren kan altijd kosteloos voor de deur, op het grote eigen parkeerterrein.

Ontdek de mogelijkheden

Westlandse bediening

Met Westlandse slagvaardigheid denken we gevraagd en ongevraagd mee over feesten en andere activiteiten. We houden er ook Westlandse bediening op na, met medewerkers die exact de balans kennen tussen gastvrij en informeel. Het is de bediening van partycentrum De Binnenhof ten voeten uit. Het is voor onze medewerkers een uitdaging om iedereen in de watten te leggen.

We zijn trots op ons bestand aan vaste medewerkers. Velen van hen werken hier al jaren. Medewerkers hebben ook de Westlandse mentaliteit. Dat betekent: fors aanpakken als het nodig is, niet uit de hoogte doen, tijd voor persoonlijke aandacht en gezelligheid met een glimlach.

Werken in De Binnenhof

Maatschappelijke betrokkenheid

Veel bedrijven en organisaties hebben het tegenwoordig graag over hun maatschappelijke betrokkenheid. Dat zijn we bij partycentrum De Binnenhof eigenlijk al sinds onze start, in het jaar 1959. Onze oorsprong is namelijk die van ‘jeugd- en parochiehuis’. Dat wil zeggen dat we een ondersteunende functie hebben voor de kerk en de parochianen, in ons geval de Sint-Adrianuskerk die direct aan het partycentrum grenst. Daarnaast steunen we al sinds jaar en dag jeugd- en jongerenwerk, zoals bijvoorbeeld de naastgelegen scouting.

Van jeugd- en parochiehuis werden we partycentrum, maar de maatschappelijke binding is gebleven. Nog altijd bieden we aantrekkelijke voordelen voor de organisatie van activiteiten met betrekking tot jeugddoeleinden en voor parochianen.

Historie

In 1959 is de stichting 'Jeugd- en Parochiehuis De Binnenhof' opgericht en in 1960 werd de eerste steen gelegd. Aanvankelijk had de zaal een vast toneel en vanaf 1965 werden hier de eerste feesten gegeven. Na een grote verbouwing en grondige renovatie in 1987 heeft het partycentrum in zijn huidige vorm gestalte gekregen. Het toneel is tijdens deze renovatie weggebroken, wat de zaalruimte met 33% vergrootte. 

In de loop der jaren is er veel veranderd om de verwachtingen van onze gasten te kunnen blijven overtreffen. Recentelijk heeft De Binnenhof wederom een complete metamorfose ondergaan van zowel interieur als exterieur. Zo blijven we altijd fris de toekomst tegemoet gaan. Kom gerust langs, je zult versteld staan wat we je hier in hartje Naaldwijk te bieden hebben.

 

Creëer nieuwe herinneringen...

Wat je ook viert in De Binnenhof, de herinnering zal een blijvende indruk achterlaten!

Bekijk alle arrangementen


Graag tot ziens
in